24 Mart 2018 Cumartesi

NİZAMETTİN İZGİ "TPAO.DA DEĞİŞİKLİKLER Vekaletle yürütülen Müdürlüklere asalet verildi. Bazı Birimlerin isimleri değiştirildi." 23 Mart 2018 - BATMAN




Nizamettin İzgi
23 MART 2018 - CUMA, BATMAN
TPAO.DA DEĞİŞİKLİKLER
Vekaletle yürütülen Müdürlüklere asalet verildi.
Bazı Birimlerin isimleri değiştirildi.
TPAO. Batman Bölge müdürlüğü bünyesinde yapılan tayin ve atamaların faks emri Bölge Müdürlüğüne ulaştı ve atamalar muhataplarına tebliğ edildi.
Alınan bilgiye göre TPAO.daki değişiklikler şöyle:
Bir müddet önce Destek Hizmetleri müdürlüğüne atanan Hasan Güneş, Muhasebe müdürü Fereç Kılıçer, İş Güvenliği şefi Güven Çetinkaya ve Malzeme İkmal Müdürü Adnan Yörük’ün bu makamlara asaleten atamaları gerçekleşti.
İnsan Kaynakları müdürlüğüne ise Nurullah Uçar verilirken, Jeoloji müdürlüğüne de Başmühendis Ahmet Zeki Yücesoy atandı.
TPAO içindeki yapılanma yeni birimlerin de oluşmasına ve isim değiştirmelerine neden oldu. Sondaj müdürlüğünün TP’den ayrılmasıyla bu birimin yerine Mühendislik Müdürlüğü kuruldu ve müdürlüğe de Lütfi Zabun tayin edildi. Adnan Yürük’ün yönetimindeki İkmal Müdürlüğü de isim değiştirdi ve Tedarik ve Lojistik Müdürlüğü oldu. Bilgi Teknolojileri Başmühendisi Mahmut Özdemir’in yerine de M. Ali Çınar getirildi.
TPAO Bölge müdürü Mustafa Demir yeni atamaları muhataplarına tebliğ ederken uzun zamandır beklenen asaletler de sahiplerini bulmuş oldu.
Müdürlüklere atanan Hasan Güneş, Nurullah Uçar, Fereç Kılıçer, Lütfü Zabun, Ahmet Zeki Yücesoy, Güven Çetinkaya, Adnan Yürük ve M. Ali Çınar’ı kutlar, başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder