6 Kasım 2017 Pazartesi

EMEKLİLER DERNEĞİNDEN TPAO BATMAN BÖLGE MÜDÜRÜ'NE ZİYARET.Yeni görevine seçilen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri TPAO Bölge Müdürü ve Müdür Yardımcısını makamlarında ziyaret ettiler.

EMEKLİLER DERNEĞİNDEN TPAO BATMAN BÖLGE MÜDÜRÜ'NE ZİYARET
Yeni görevine seçilen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri TPAO Bölge Müdürü ve Müdür Yardımcısını makamlarında ziyaret ettiler.
BATMAN - Batman'da 4 bin 200 üyesi olan ve Batman'daki STK'lar arasında en çok üyesi bulunan Emekliler Derneği, ziyaretlerine devam ediyor. 
Yeni görevine seçilen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın'ı makamında ziyaret etti.
Emekliler TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın ziyaretinden sonra da TPAO Bölge Müdür Yardımcısı Duran Demir'i de ziyaret ettiler.
Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, "Kongremizden sonra bizim programımızda olan maddelerden biri de kamu kurumlarını ziyaret etmektir. Bize randevu verenleri ziyaret ediyoruz. Şuanda TPAO Bölge Müdürümüzle görüştük ve dernek sıkıntıları ile ilgili görüşmeler yaptık" dedi.
Emekliler Derneği üyelerinin çoğu TPAO'dan emekli olduklarını belirten Ekmen, "Kendi kurumumuz olması nedeniylede TPAO'dan beklentilerimiz var. Dernek ve dernek üyelerimize hizmet etmek amacıyla istek ve taleplerde bulunduk. TPAO Bölge Müdürümüzde kendi imkânları dâhilinde yasal çerçevede ellerinden geleni yapacaklarını belirtiler" şeklinde konuştu. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder